Auto Draft

Vakio izahay | Henoy izahay | Jereo izahay | Join Zava-niseho mivantana | Vonoy ny doka | Live |

Tsindrio ny fiteninao raha handika ity lahatsoratra ity:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Ahoana no ahafahanao mitaona ny ho avin'ny Aviation?

Vijay
Vijay
Avatar

Ny World Tourism Network dia nipoitra avy amina hetsika ifotony fantatra amin'ny anarana hoe fanarenana.travel.
Vijay Poonoosamy, veteranin'ny fiaramanidina, VP taloha ho an'ny Etihad Airways dia mitarika ny Vondrona liana amin'ny sidina ao amin'ny WTN. Fandaharana atidoha voalohany no kasaina handraisan'ny mpikambana WTN sy ny besinimaro anjara amin'ny 20 sy 22 janoary.

Ilay vao naorina vondrona mahaliana ny sidina an'ny World Tourism Network (WTN) miforona, ary asaina ianao.

Raha ny filazan'ny WTTC dia maherin'ny 174 tapitrisa tapitrisa ny asa fivezivezena ary ny asan'ny fizahantany dia very manerantany ary ny harin-karena faobe dia nitentina 4.7 tapitrisa tapitrisa tapitrisa dolara tamin'ny fivezivezena sy fizahan-tany tamin'ny taona 2020.

Ny governemanta hatreto dia nanohana ireo kaompaniam-bola mitentina 173 tapitrisa dolara amerikana saingy ho an'ireo kaompaniam-pitaterana an'habakabaka IATA dia manana trosa mihoatra ny $ 651 miliara ary very 118.5 miliara dolara tamin'ny taona 2020.

Ny fatiantoka fanaintainan'ny olombelona sy ara-toekarena mitohy, ny tsy fahitan'ny Covid-19 sy ny onjany ary ny onjany, ny loza mety hitranga na mifandray amin'ny olona iray, ny fitsapana sy ny quarantine amin'ny faran'ny sidina roa, ny loza mety hikatona isaky ny faran'ny sidina sy ny fanentanana ny fanovana ny toetrandro dia tsy isalasalana fa hisy fiantraikany amin'ny faniriana sy ny fahafahan'ny olona misitrika ny fitsangatsanganana an'habakabaka na dia misokatra aza ny sisintany.

Hisy fiantraikany amin'ny dia lavitra mifandraika amin'ny asa ihany koa satria mitohy mijaly ny orinasa, potika ny teti-bola hatraiza hatraiza ary betsaka ny olona manaiky ny fanamorana sy ny fahafaha-manao fitaovana virtoaly lafo vidy.

Tsy misy mahalala hoe hanao ahoana izany rehetra izany, fa isika kosa tsy maintsy mifoha amin'ny zava-misy fa ny ara-dalàna VAOVAO dia mitaky fisainana VAOVAO mba hahitana vahaolana vaovao. Ankoatry ny fanavaozana sy ny fanaovana dizitaly dia misy filàna tsy mitsaha-mitombo hamoronana modely fitsangantsanganana sy fizahan-tany maharitra, azo antoka ary azo antoka ara-toekarena, tarihan'ny soatoavina.

Ny vondrona fiaramanidina tambajotran'izao tontolo izao momba ny fizahantany dia manome toerana azo antoka sy feno ho an'ireo mpiaramiasa amin'ny fizahan-tany sy fizahan-tany mba hiresaka adihevitra momba ny fanamby goavana ateraky ny fiaramanidina ary hanampy amin'ny famerenana ny fahatokisana ny fahatokisana, ny fiarovana, ny filaminana, ny azo vinavinaina ary ny lanjan'ny fiaraha-monina tsara amin'ny Travel & Fizahan-tany.

Ny mpikambana ao amin'ny World Tour Network sy ny mpandinika liana dia asaina amin'ny fampisehoana ati-doha roa sy Q&A hiresaka momba ny hoavin'ny fiaramanidina.

FIVORIANA VOALOHANY

19 Janoary 2020
- Hawaii: 11.00 alina

Alarobia 20 Janoary 2020
- Kalifornia (PST): 1.00 maraina
- New York (EST): 4.00 maraina
- Arzantina | Brezila: 6.00 maraina
- UK | Portugal | Ghana: 9.00 maraina
- Alemana | Italia | Tonizia | 10.00 maraina
- Gresy | Jordan | Israel | Arabia Saodita | Kenya | Afrika atsimo | 11.00 maraina
- UAE 12.00 antoandro
- Seychelles | Maorisy 1.00 hariva
- India: 2.30 hariva
- Thailand | Jakarta: 4.00 hariva
- Hong Kong | Singapore | Bali 5.00 hariva
- Japon | Korea 6.00 hariva
- Guam: 7.00 hariva
- Sydney: 8.00 alina
- Nouvelle Zélande: 10.00 alina

Tsindrio eto raha te hanoratra 


FIVORIANA FAHAROA

Zoma 22 Janoary 2020
- Hawaii (HST): 3.00 hariva– California (PST): 5.00 hariva
- Denver (MST): 6.00 hariva
- Chicago (CST): 7.00 hariva
- New York (EST) | Jamaika: 8.00:XNUMX alina
- Arzantina | Brezila: 10.00 alina

Sabotsy 23 Janoary 2020
- UK | Portugal | Ghana: 1.00 maraina
- Alemana | Italia | Tonizia | 2.00 maraina
- Gresy | Jordan | Israel | Afrika atsimo | 3.00 maraina
- Arabia Saodita: 4.00 maraina
- UAE | Seychelles | Maorisy 5.00 maraina
- India: 6.30 maraina
- Thailand | Jakarta: 8.00 maraina
- Hong Kong | Singapore | Bali 9.00 maraina
- Japon | Korea 10.00 maraina
- Guam: 11.00 maraina
- Sydney: 12.00 hariva
- Nouvelle Zélande: 2.00 alina

Tsindrio raha hisoratra anarana 

Vijay Poonoosamy, Singapore no Tale Iraisam-pirenena & Raharaham-bahoaka ao amin'ny QI Group, mpikambana ao amin'ny Birao Mpanatanteraky ny tambajotra fizahan-tany eran'izao tontolo izao, mpikambana tsy mpanatanteraka ao amin'ny filankevitry ny fitantanana fananana fiaramanidina Veling Group, mpikambana ao amin'ny Birao Mpanolo-tsaina ny Forum momba ny fizahantany eran-tany Lucerne, an'ny Ny orinasam-pampandrosoana ny Ranomasina Mena sy ny tetik'ady mpiadidy ny vondrom-piarahamonina misy eo amin'ny fiaraha-monina sy ny lahy sy ny vavy momba ny lahy sy ny vavy. Vijay dia talen'ny fitantanana ny Air Mauritius, ny filoha mpanatanteraka ny seranam-piaramanidina Maorisy ary ny filoha lefitra misahana ny raharaham-bahiny Etihad Airways. Izy no nitarika ny Fihaonamben'ny fitaterana an'habakabaka eran-tany an'ny ICAO, ny komity momba ny fitaterana an'habakabaka afrikanina ary ny komity misahana ny indostria IATA ary ny filankevitry ny mpanolotsaina ara-dalàna.

Ny World Tourism Network (WTN) dia tambajotra manerantany miaraka amin'ireo mpikambana ao amin'ny indostrian'ny fizahan-tany sy fizahan-tany amin'ny firenena 125.

Fampahalalana bebe kokoa sy fampahalalana momba ny mpikambana: www.tv.travel

Network Tourism World (WTM) natombok'i rebuilding.travel